Muut tuotteet

Tarjoamme i-range-tuoteperheemme lisäksi rajatun valikoiman korkealaatuisia, ammattitasoisia ja monelle pinnalle sopivia siivoustuotteita. Tutustu valikoimaamme tällä sivulla!

Lue lisää

Kristall Pro välineet

Kristall Pro -tuotemerkin mopit ja lattiapyyhkeet ovat laadukkaita malliesimerkkejä siivousvälineiden tärkeimmistä tuotteista. Erittäin puhdistus- ja imukykyiset Kristall Pro -mopit on valmistettu korkealaatuisesta mikrokuidusta, minkä ansiosta ne soveltuvat kaikkien kovien pintojen puhdistamiseen. Mopeillamme on erinomainen pesunkestävyys jopa 95 asteen lämpötilassa, joten voit käyttää niitä sekä ylläpitosiivouksessa että haastavien kohteiden puhdistuksessa. Kristall Pro -moppien ergonomiaan on kiinnitetty erityistä huomiota, sillä alhaisen kitkan ansiosta ne liukuvat lattialla vaivattomasti.

Kristall Pro -mopit kuiva-, nihkeä-, kostea- ja märkämoppaukseen

  • Taskumoppi lyhyellä nukalla, langalla, tai silmukalla
  • Tarramoppi langalla tai silmukalla

Korkealaatuinen Kristall Pro -lattiapyyhe soveltuu ammattikäyttöön. Voit valita vohvelikankaisen mikrokuitulattiapyyhkeen kolmen eri koon väliltä. Lattiapyyhe on erittäin pesunkestävä korkeissa lämpötiloissa, joten se on kestävä ja kustannustehokas ratkaisu päivittäiseen puhtaanapitoon.

Muut siivouskoneet

Primaster Combi -harjapesuri tehostaa kaikkien kovien pintojen ja tekstiililattioiden puhtaanapitoa – lattiasta kattoon! Akkukäyttöistä harjapesuria on ketterä liikutella eri pinnoilla, sillä johto ei ole rajoittamassa ergonomiaa tai liikettä. Säädettävä varsi lisää yksilöllistä ergonomiaa, ja voit käyttää konetta myös kokonaan ilman vartta. Tällä tehopakkauksella puhdistat esimerkiksi raput, lattiat, seinät ja katot jokaisesta huoneesta keittiöstä kylpyhuoneeseen. Akkukäyttöinen harjapesuri soveltuu myös muun muassa auton, veneen, terassin ja kalusteiden puhtaanapitoon.

Primaster Mop Cleaner -mopinpuhdistuskone varmistaa moppiesi puhtauden ennennäkemättömän tehokkaasti. Koneen ansiosta sinun ei tarvitse pestä moppeja pesukoneessa ja pelätä nukkasihtien tukkeutumista. Primaster Mop Cleaner soveltuu kaikkien moppien puhdistukseen pesujen välissä ja ennen käyttöönottoa. Liitä verkkovirtainen kone hyvällä teholla toimivaan imuriin, ja anna Mop Cleanerin tehdä työ!

Combi-puhdistuskone

Siivoustarvikkeet

Tarjoamme kokonaisvaltaisia puhtaanapidon ratkaisuja, joten löydät valikoimastamme tehokkaat siivousaineet sekä tuotteisiimme sopivat tarvikkeet ja lisävarusteet.

Ykä-imeytysjauhe on erikoissiivouksen todellinen tehoratkaisu. Tuote imee jopa 400-kertaisesti oman painonsa verran siivottavaa ainetta, ja tehoaa vain 90 sekunnissa! Monikäyttöinen Ykä-imeytysjauhe sopii esimerkiksi eläinjätteiden, ruoan, juoman ja oksennusten nopeaan ja uskomattoman tehokkaaseen poistamiseen. Imeytysjauhe on omiaan esimerkiksi taksien, sairaaloiden, keittiöiden ja toimistojen siivoustuotteiden vakiovalikoimaan. Ripottele halutulle pinnalle, anna vaikuttaa, ja siivoa kohde helposti!

Valikoimamme Primaster-tuotteet kattavat kaikki tarvittavat tuotemerkin lisätarvikkeet, joiden avulla voit jatkaa puhtaanapitoa saman tuotesarjan ratkaisuilla.

Primaster -lisävarusteemme sisältävät muun muassa

  • Primaster Combi pesuharjat, laikat ja muut lisätarvikkeet
  • Primaster Mop Cleaner -harja

Meiltä saat luonnollisesti myös kaikki i-range-tuoteperheen lisävarusteet ja tarvikkeet, kuten i-vac-imuriin sopivat pölypussit.

Ykä-imeytysjauhe

Haluatko kuulla lisää i-range-tuotteista?

Ota yhteyttä