i-range

Siivouskoneet

Ratkaisumme helpottavat ja nopeuttavat työntekoasi.

Lue lisää

Uuden sukupolven i-range -siivouskoneemme säästävät työntekijää, energiaa ja ympäristöä

Siivouskoneet ovat puhtaanapidon ammattilaisen tärkein työväline. Siivouskoneidemme avulla tehostat työskentelyäsi, parannat merkittävästi ergonomiaa ja säästät ympäristöä jokaisena päivänä. Meille siivouskone ei ole pelkkä työväline, vaan ratkaisu, jonka avulla voimme parantaa resurssien viisasta käyttöä. Oikeilla siivouskonevalinnoilla säästät aikaa, ympäristöä ja kustannuksia ja voit tehdä työsi ergonomisesti.

Valikoimamme uuden sukupolven i-range -siivouskoneilla puhdistat niin laajat lattiapinnat, portaikot kuin ahtaat tilat vaivattomasti. Tehokkaissa i-mop -koneissamme ison yhdistelmäkoneen tehokkuus yhdistyy ketterään ja helposti liikuteltavaan moppiin. Innovatiivisen i-mopin kierrosluku on jopa kolminkertainen perinteisiin yhdistelmäkoneisiin verrattuna.

I-mop -yhdistelmäkoneemme ovat fiksu valinta myös ympäristölle, sillä niiden avulla voit vähentää veden ja kemikaalien käyttöä verrattuna tavanomaisiin yhdistelmäkoneisiin. Koska koneen koko paino on harjoilla ja kierrosnopeus on tehokas, sen mekaaninen puhdistusteho on huippuluokkaa. Laitteisiimme soveltuvat kaikki ammattikäyttöön tarkoitetut puhdistusaineet.

Siivouskoneemme ovat parempi valinta ympäristölle – vähemmän vettä, energiaa ja puhdistusaineita

Päivittäiset siivoustoimenpiteet kuluttavat vettä ja puhdistusaineita, mikä aiheuttaa osaltaan ympäristövaikutuksia. Siivouskoneemme ovat suunniteltu vähentämään ympäristön rasitusta jokaisella käyttökerralla. Koneillamme voit puhdistaa pinnat normaalia nopeammin ja vähemmällä puhdistusainemäärällä, mikä tehostaa siivousta ja säästää energiaa.

Siivouskoneidemme tehokkuus perustuu innovatiiviseen energiaa säästävään teknologiaan, mikä takaa aikaa säästävän ja puhtaan lopputuloksen. I-range -koneiden energiankulutus, vaadittavien puhdistusaineiden määrä ja tätä kautta ympäristövaikutukset ovat monin verroin pienemmät perinteisiin siivouskoneisiin verrattuna.  Voit esimerkiksi tehdä päivittäisen ylläpitosiivouksen i-mopilla myös kokonaan ilman puhdistusaineita, pelkän puhtaan veden avulla. Tämä osaltaan parantaa sisätilojen ilmanlaatua ja on allergiaystävällisempi valinta.

Kestävä kehitys on yksi tärkeimpiä arvojamme, joten siivouskoneitamme käyttämällä teet hyvää. Osallistumme i-teamin Made Blue -projektiin, joka tarjoaa kehitysmaihin litran puhdasta vettä jokaista i-mopin säästämää vesilitraa kohden. Puhdas vesi on inhimillisen elämän elinehto, ja pienillä teoilla voimme tarjota uusia mahdollisuuksia kehitysmaihin.

Puhdas vesi on meille itsestäänselvyys, mutta useassa maassa puhtaan veden puute on vakava ongelma. Jokainen i-mopin käyttäjä edesauttaa puhtaan veden toimittamisessa sitä todella tarvitseville. Made Blue -järjestön kautta kehitysmaihin rakennetaan kaivoja ja vesijohtojärjestelmiä.

Kun haluat parantaa työsi tehokkuutta, ergonomiaa ja ympäristöystävällisyyttä, i-range -siivouskoneet ovat oikea ratkaisu!

Helposti liikuteltavat siivouskoneemme parantavat työsi ergonomiaa ja tehokkuutta

Työn ergonomia kulkee käsi kädessä työn suunnittelun, tehokkuuden ja työntekijän viihtyvyyden kanssa. I-range -siivouskoneemme peittoavat sekä tavanomaisen raskaan yhdistelmäkoneen nopeuden että ergonomian. Valikoimassamme on 10 siivouskonetta, joihin käy sama akku, joten voit rakentaa puhtaanapidon kokonaisuuden saman tuotesarjan ratkaisuista.

Esimerkiksi i-mop-yhdistelmäkone on kevyt, akkukäyttöinen ja johdoton, jolloin sitä on helppo siirtää tarvittaessa paikasta toiseen. Näin ollen voit vähentää toistuvien ja raskaiden liikeratojen aiheuttamaa rasitusta.

Ketterä i-mop kääntyy paikallaan 360 astetta, mikä helpottaa ahtaiden ja pientenkin paikkojen puhdistamista. Tavanomainen yhdistelmäkone ei pääsisi ahtaisiin paikkoihin, jolloin sinun tarvitsisi käyttää lisäksi esimerkiksi moppia. Usean eri työmenetelmän käyttäminen lisäisi työhön käytettyä aikaa. Tehokkaalla i-mopilla sen sijaan puhdistat pinnat yhden koneen voimin.

Siivouskoneet ammattilaisille

Tarjoamme ratkaisuja jokaiselle pinnalle

Olemme ketterä suomalainen yritys ja meillä on usean vuosikymmenen kokemus alalta. Kokemuksen tuomalla varmuudella tarjoamme yrityksellesi parhaat puhtaanapidon ratkaisut.

Valikoimamme kasvaa uusien tuotteiden myötä, joten seuraa ilmoitteluamme, kun haluat kuulla resurssiviisaiden siivouskoneiden uusimmista innovaatioista.

Siivouskoneemme ovat myös ympäristölle parempi valinta, sillä niitä käyttämällä voit säästää vettä ja puhdistusaineita.

Siivouskoneemme parantavat ergonomiaa: ketterät, kevyemmät ja helposti liikuteltavat i-range siivouskoneet vähentävät staattisten ja raskaiden työmenetelmien aiheuttamaa rasitusta.

Kun käytät i-mop-koneita, osallistut Made Blue -projektiin, jossa edistetään puhtaan veden saatavuutta kehittyvissä maissa rakentamalla muun muassa kaivoja ja vesijohtojärjestelmiä.

Meillä on kattava valikoima i-range -tuotteita, kuten i-mop-yhdistelmäkoneet, i-scrub-lattianhoitokoneet, i-vac -pölynimurit lisävarusteineen sekä i-land -siivousvaunut ja i-store-siivouskomerot.

Pölynimurit
Lattianhoitokoneet
Yhdistelmäkoneet
Siivousvaunut
Muut i-tuotteet

Haluatko kuulla lisää i-range -tuotteista?

Ota yhteyttä