Tietoa meistä

Kristall Pro Clean Oy

info@kristall.fi
  010 421 9202

huolto@kristall.fi

Henry Fordin katu 5 K, 00150 Helsinki
(käyntiosoite Laivakatu 5)

Kristall Pro – ammattitaitoa ja ymmärrystä kokonaisvaltaiseen puhtaanapitoon

Me Kristall Pro:ssa tarjoamme ratkaisuja, jotka tuovat pitkäkestoista puhtautta ja parempaa elämänlaatua siivous- ja puhtaanapidon alan valintojen kautta. Olemme valinneet juuri i-range -tuotteiden maahantuonnin ja jakelun Suomessa, sillä tuoteperhe edustaa sitä muutosta, minkä haluamme maailmassa nähdä.

Edustamamme tuotteet ovat todellisia uuden sukupolven ratkaisuja. i-range -tuoteperhe sisältää muun muassa useita akkukäyttöisiä siivouskoneita, jotka ovat ketteriä liikutella, kevyitä käytössä ja erittäin energiatehokkaita muun muassa vähäisemmän vedenkulutuksensa ansiosta.

Asiantuntijoidemme kokemus siivous- ja puhtaanapidon alasta on kattavaa. Meillä työskentelee henkilöitä, joilla on pitkän linjan asiantuntemusta siivous- ja puhtaanapidon alan kouluttamisesta, tuotekehityksestä, ympäristö- ja laatuasioista, sekä hallinnosta. Jatkuva oppiminen, uusien ratkaisujen esille tuominen ja yleisen hyvinvoinnin parantaminen ratkaisujemme kautta on toimintamme ytimessä.

  • Asiantuntijoillamme on aito halu auttaa ja olla mukana koko siivousalan muutoksessa
  • Edustamamme i-range -tuotteet ovat suurimpia siivousalan ilmiötä maailmanlaajuisesti
  • Mahdollistamme puhtaanapidon uusimpien innovaatioiden jalkauttamista tuotteidemme avulla
  • Helposti liikuteltavat uuden sukupolven tuotteemme parantavat työn ergonomiaa, tehokkuutta ja ajankäyttöä
  • Koulutamme säännöllisesti i-range -tuotteiden pariin
  • Olemme erikoistuneet siivouskoneiden ja -laitteiden ketterään käyttöön

Kristall Pro – meille puhtaus on terveyttä. Kun haluat ottaa seuraavan askeleen puhtaanapidon ajattelussa ja toiminnassa, ota yhteyttä!

i-team Finland

Edustamme Suomessa i-team-tuoteperhettä. Annamme sinulle uuden tavan ajatella siivousta, sillä tuotteemme parantavat tehokkuutta ja ergonomiaa sekä säästävät aikaasi ja ympäristöä.

Haluatko kuulla lisää i-range-tuotteista?

Ota yhteyttä