Siivousrobotit

Co-botic 45

Oletko valmis siivouksen seuraavaan vallankumoukseen?

Co-botic™ 45 takaa paljon iloisia kasvoja, koska se pystyy puhdistamaan kovat lattiat itsenäisesti ja avustamaan siivoojaa toistuvissa tehtävissä. Cobot ei ole tarkoitettu korvaamaan (ihmis) siivoojaa. Sen sijaan se on tarkoitettu avustamaan siivoojaa. Cobot on voimakas työkalu, joka voi helpottaa kokonaiskuormitusta suorittamalla toistuvia ja tylsiä tehtäviä, kuten suurten lattiapintojen puhdistamista. Tällä tavalla siivooja voi välttää toistuvan rasituksen aiheuttamat vammat, parantaa ergonomiaa ja käyttää kykyjään muualla.

Tuotetiedot

Co-botic 65

3 konetta samassa.

Istuen ohjattava yhdistelmäkone, robotti ja i-mop Lite. Säästää aikaa ja kustannuksia, koska helposti vaihdettavien akkujen ansiosta voidaan käyttää vaikka ympäri vuorokauden. Koneen ohjelmointi ja käyttö on helppoa ja sitä voidaan tarvittaessa käyttää kuten perinteistä istuen ohjattavaa yhdistelmäkonetta. Mukana kulkevalla i-mop Lite -yhdistelmäkoneella voidaan pestä pienet ja ahtaat tilat, minne isompi kone ei yllä.

Co-botic 65 Tuotetiedot

Co-botic 1700

Robottipölynimuri ammattikäyttöön.

Tehokas, helppokäyttöinen harjaava robottipölynimuri sekä koville- että tekstiilipinnoille. Isommille alueille suositellaan tyhjennys- / latausasemaa, minne imuri käy itse tyhjentämässä pölysäiliön. Voidaan käyttää vain nappia painamalla, kaukosäätimellä tai ladattavalla sovelluksella, jolloin imuria voidaan käyttää esim etäohjauksella ja saadaan käyttöön datatieto imurin tekemästä työstä.

Tuoteesite Tuotetiedot