Siivous­kohteet

Tilojesi puhtaanapito vaatii yksilöllisiä puhdistustekniikoita, liiketoiminnan tuntemusta sekä ammattilaisten osaamista. Olemme kehittäneet uniikit konseptimme eri siivouskohteisiin. Ratkaisujemme avulla puhtaanapitosi on mahdollisimman tehokasta, hygieenistä ja yksilöllistä. Kun haluat tietää lisää konsepteistamme, ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Marketit

Supermarkettien ja ruokakauppojen puhtaus vaikuttaa suoraan asiakkaidesi viihtyvyyteen ja liiketoiminnan menestykseen. Konseptimme ansiosta voit puhdistaa monen kokoiset myymälätilat ketterästi, ergonomisesti ja aikaa säästäen. Olipa kyseessä päivittäinen ylläpitosiivous tai kenties yllättävien tahrojen poisto, innovatiiviset i-tuotteemme ulottuvat ahtaisiin paikkoihin, hyllyjen alle, väleihin ja päälle. Asiakkaasi huomaavat vain puhtaat tilat!

Lue lisää

Ravintolat

Asiakkaiden viihtyisyys lähtee ravintolan ensiluokkaisesta puhtaudesta, joka saavutetaan oikeilla siivousmenetelmillä. Tuotteistamme esimerkiksi johdoton i-mop on omiaan ravintolatilojen puhtaanapitoon. Se yhdistää mopin ketteryyden ja yhdistelmäkoneen tehokkuuden ergonomisesti, ja eri pinnat puhdistuvat nopeasti. Akkukäyttöinen i-mop on erinomainen ratkaisu muun muassa lattialle kaatuneiden nesteiden puhdistamiseen, ylläpitosiivoukseen kuin myös ahtaiden paikkojen ja porrastasanteiden puhtaanapitoon. Ketterän i-mopin jälki kuivuu nopeasti, eikä jätä lattiaa märäksi, minkä ansiosta ratkaisumme on asiakasystävällinen.

Lue lisää

Liikuntakeskukset

Liikuntakeskusten aulat, kuntoilutilat ja pukuhuoneet ovat tiheässä käytössä päivittäin, minkä vuoksi niiden siivoukseen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Konseptimme ratkaisut auttavat sinua ylläpitämään tarkkoja puhtausvaatimuksia – ja asiakkaiden liikkumisen iloa siisteissä tiloissa!Tuoteperheemme i-land-siivousvaunut, akkukäyttöiset i-mopit ja tehokkaat imurit takaavat puhdasta jälkeä päivittäin.

Lue lisää

Hotellit

Hotellivieraasi huomaavat ensimmäisenä tilojesi puhtauden. Huoneiden, käytävien, portaikkojen ja muiden yleisten tilojen ylläpitosiivous on konseptimme ansiosta entistä ergonomisempaa ja aikaasi säästävää. Siivousvaunussamme kuljetat helposti puhdistusaineet, siivouskoneidemme akut ja tarvittavat lisätarvikkeet. Kepeästi liikuteltavat imurimme ja i-mop-ratkaisumme pitävät huolen siitä, että tasojen ja lattiapintojen puhtaanapito käy sinulta käden käänteessä.

Lue lisää

Sairaalat

Sairaaloiden hygienia- ja puhtausstandardien noudattaminen vaatii erityistä huolellisuutta. Konseptimme ansiosta voit puhdistaa niin kerrokset, portaikot, potilashuoneet, odotustilat kuin muut yleiset sairaalatilat ennennäkemättömän hygieenisesti. Ergonomiset, helposti liikuteltavat ja johdottomat tuotteemme tekevät puhtaanapidostasi helppoa tiloissa, joissa vaaditaan ensiluokkaista puhtautta.

Lue lisää

Teollisuus

Teollisuustiloissa puhtaus on turvallisuutta, tehokkuutta ja viihtyvyyttä. Suurikokoiset teollisuushallit, monikerroksiset rakennukset ja tuotantotilat puhdistuvat ketterästi ratkaisujemme avulla. Johdottomat i-mopit, tehokkaat imurimme ja monipuoliset siivousvälineemme ovat erityisen tehokkaita teollisuustilojen puhtaanapidossa.

Lue lisää

Kiinteistöt ja toimitilat

Yhteisessä käytössä olevien tilojen säännöllinen puhtaanapito on avain asiakkaiden ja työntekijöiden terveyteen, turvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Kiinteistöjen ja toimitilojen ratkaisumme tarjoavat uuden sukupolven siivousvälineitä ja -laitteita, joilla puhtaanapito on sekä turvallista että tehokasta. Tuoteperheemme avulla voit ylläpitää niin taloyhtiöiden yleisten tilojen, myymälöiden ja toimitilojen sekä toimistotilojen puhtautta.

Lue lisää