Joudutko päivittäin käyttämään raskaita siivouskoneita, jotka kääntyvät kömpelösti? Etkö yllä nykyisellä yhdistelmäkoneellasi hyllyjen väliin ja pöytien alle? Jatkuva kurottelu, kyykistely ja tavaroiden siirtäminen aiheuttavat ehkä sinullekin niska-, hartia-, ja selkävaivoja? Me Kristall Pro -tiimissä olemme sitä mieltä, ettei ammattimaisen siivouksen kuulu olla näin monimutkaista. Tässä blogissa kerromme miten uuden ajan i-range siivouskoneet helpottavat arkeasi.

1. Vaihdettavat ja helposti ladattavat akut

Kaikissa i-range siivouskoneissa on näppärästi vaihdettavat ja nopeasti ladattavat akut. Tämän lisäksi samat akut toimivat eri konemalleissamme, niin imureissa, lattianhoitokoneissa, kuin yhdistelmäkoneissakin. Näin i-range siivouskoneita voit käyttää tupla-akuilla käytännössä 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Vara-akkujen lataaminen onnistuu jopa samalla, kun työskentelet kohteessa, koska laturia on helppo kantaa mukana esimerkiksi siivousvaunussa tai auton takaluukussa. Monissa perinteisissä siivouskoneissa akut ja laturi on sisäänrakennettu niin, että kone pitää viedä erikseen ”varikolle” lataamaan siivouksen välissä. Tämä hidastaa päivittäistä työtä ja vaatii myös lisäinvestointeja, kun käytössä on oltava myös varakoneita. Pieni akkukäyttöinen i-range siivouskone on puolestaan helppo siirtää paikasta toiseen. Kun koneen akut on nopea ja ergonomista vaihtaa, arjen työ helpottuu merkittävästi.

2. Kätevä vedentäyttö ja -tyhjennys, joka lisäksi säästää vettä

Onko nykyisen yhdistelmäkoneesi vesisäiliö iso, sekä hidas ja hankala täyttää? Jos vastasit kyllä, on puhtaan veden täyttö ja likavesien tyhjennys todennäköistä mahdollista tehdä vain muutaman kerran päivässä. Siksi joudut kuljettamaan päivän aikana mukanasi turhaa painoa. i-range siivouskoneissa vesisäiliön täyttäminen on suunniteltu niin, että voit täyttää säiliön missä tahansa tavallisesta hanasta. Vesisäiliön saa irrotettua koneesta näppärästi yhdellä klikkauksella ja säiliön sisällä on erillinen täyttöletku, joka mahdollistaa veden ottamisen myös pienen lavuaarin vesipisteistä. Likavesisäiliön irrotus onnistuu samalla periaatteella. Säästät merkittävästi työaikaa ja ennen kaikkea hampaiden kiristelyä, kun siivouskoneen vesihuolto on tehty näin helpoksi!

3. Ketterä i-mop kääntyy paikallaan 360 astetta

Jokainen ammattisiivooja tietää, että työ tehostuu huomattavasti, jos kesken kohteen siivouksen ei tarvitse alkaa vaihtaa siivouskoneita ja välineitä. i-range tuoteperheemme tehokkaalla i-mopilla puhdistat pinnat yhden koneen periaatteella. 360 astetta kääntyvän varren ansiosta pääset i-mop yhdistelmäkoneella myös sellaisiin paikkoihin, joihin monet perinteisimmistä yhdistelmäkoneista eivät yllä. Voit unohtaa ylimääräiset moppaukset siivouksen päätteeksi, kun käytössäsi on i-mop yhdistelmäkone!

+ Kattava koulutus ja käyttötuki

Asiantuntijoillamme on aito halu auttaa ja olla mukana koko siivousalan muutoksessa. Meillä Kristall Pro-tiimissä on myös runsaasti käytännön kokemusta siivouksen arjesta, joten annamme mielellämme vinkkejä, kuinka tehostaa arjen työtä ja ennen kaikkea tehdä siitä miellyttävää. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme kattavan koulutuksen ja käyttötuen i-range -tuotteillemme. Meiltä saat aina uusinta tietoa siivousalan trendeistä.

Tutustu i-range tuotteisiin